duminică, 26 august 2012

The Vampire Diaries Season 4 Spoilers!

Mai multa mitologie a vrajitoarelor in sezonul 4
Producatorul executiv Julie Plec a spus la Comic Con ca au existat bucati din mitologia vrajitoreasca lasate in urma pentru a fi spuse,asa ca aceasta spune la ce ne putem astepta in sezonul 4.
                        "Pentru a clarifica ceea ce am spus [La Comic Con]...cand Esther a folosit acea vraja pentru a-si face copii imortali,adica vampiri originali,acea vraja exista deja.Deci cine a scris-o?Aceasta este o intrebare care va ramane o intrebare in acest sezon si , posibil , in serie.Am cochetat cu vampirii originali, dar cine au fost cu adevarat vrajitoarele originale?"






Stefan Si Elena vor avea mai probleme in relatia lor
Chiar la inceputul sezonului 4 Elena si Stefan vor intampina mari probleme in relatia lor.
In timpul tranzitiei in pe durata episodului 1 din nou sezon , Elena va face cateva lucruri care vor tensiona relatia ei cu Stefan.
Elena va trebui sa se hraneasca cu sange uman, si nu va adopta "Dieta Iepurasului" imediat,deci asta va cauza probleme pentru Stefan si tendintele lui de "spintecator".
                      "Stefan este un tip care chiar nu poate sta in prezenta sangelui uman pentru mult timp fara sa isi piarda mintea" spune Julie, "deci este un tip care va deveni sobru, iar iubita lui de abia a fost transformata si vrea sa se distreze, asa ca vor fi complicatii in relatia lor cat de curand".
In plus, Paul Wesley a spus ca Stefan ar putea incepe sa piarda cate putin din atractia lui pentru Elena."Poarte el nu va mai fi atras atat de mult de Elena,pentru ca ea ii aminteste de el insusi" spune Paul.
Intre timp,anumite amintiri pe care Elena le va avea in legatura cu Damon ii va aduce subit o noua viziune despre el.Incet, ea isi va da seama ca Damon nu este atat de rau cum ea a crezut ca este atat de mult timp.
                       "Daca te uiti la maratonul prieteniai si al relatiei dintre Damon si Elena" explica Julie, "conflictul lor se bazeaza pe faptul ca Elena inca mai crede ca Damon este mai egoist,mai uracios si mai distrugator decat este el in realitate".






Stefan ar putea avea un nou interes in dragoste in sezonul 4
In timpul unui interviu de la Comic Con , Paul vorbea despre ce s-ar putea intampla in primele 2 episoade ale noului sezon.Printre indiciile pe care le-a dat,el a inclus faptul ca el crede ca Stefan va avea un nou interes in dragoste.
                "Stefan va deveni punctul de sustinere al Elenei,dar,stii,este posibil ca Elena sa il invinuiasca...si s-ar putea sa  apara cateva laturi intunecate ale sale" a spus Paul,referitor la nedorita tranzitie a Elenei intr-un vampir,si la sentimentele ei pentru el, " iar eu am cateva banuiri despre faptul ca Stefan va avea un nou interes in dragoste,dar nu am aflat inca daca este adevarat sau daca nu."
Paul a mai dezvalui ca Elena va incepe sa isi aminteasca datile in care ea a fost contransa de Damon , iar sentimentele sale romantice s-ar putea schimba.
               "Elena isi va aminti cateva lucruri de atunci cand Damon a constrans-o sa uite" spune Paul, "deci eu cred ca e un fel de a construi o poveste de dragoste cu 2 dintre ele..."
  Deci,Stefan ar putea avea un nou interes in dragoste iar Elena ar putea reveni din nou la Damon...deci este posibil ca fenomenul "DELENA" sa se intample cu adevarat!!!






Elena isi va aminti un moment cheie cu Damon
Un nou spoiler ne dezvaluie ca,in premiera sezonului 4,adica in primul episod,Elena isi va aminti un important moment din sezonul 2 , care il implica si pe Damon.
Aparent,acest moment cheie nu va fi acela in care Elena l-a intalnit pentru prima data pe Damon,inainte de accidentul fatal al parintilor ei.In schimb,acesta va fi momentul in care DAMON I-A SPUS CA O IUBESTE,in camera ei.Asta este,inainte ca Damon sa iasa pe fereastra,lasand-o pe Elena fara nicio memorie,neamintindu-si nimic din ce el tocmai a spus.
Dar spre deosebire de flashback-urile pe care le-am vazut,Elena nu isi da seama ca se confrunta cu o amintire din trecut,ci ea crede ca se confrunta cu o clipa din prezent.
Deci, ce inseamna asta pentru relatia dintre Elena si Damon?Ei bine,se pare ca prima data Elena va crede ca Damon inca incearca sa o convinga sa il aleaga pe el.
         Cu toate acestea,cand Elena va realiza ca este o amintire din trecut,ea isi da seama ca Damon a fost indragostit de ea [si este] de mai mult timp decat a crezut Elena.





Damon va redeveni cel care a fost in Sezonul 1
Producatorul Julie Plec a facut clar faptul ca incercarile lui Damon de a se deschide fata de Elena sezonul trecut - care au fost in zadar,deoarece ea l-a ales pe Stefan - va fi un lucru din trecut.
                  "Damon este Damon din sezonul 1" spune Plec , "El doar este.El este cine este.El are atitudine.El are intotdeauna dreptate.El rareori greseste".
Nu va asteptati ca Damon sa isi ceara scuze pentru orice actiuni in vreun moment in viitor.
                  "In acest an va fi foarte mult despre 'Nu ma placi.Vrei sa judeci.Nu iti place cine sunt,cum fac lucrurile?Atunci poti sa te duci nabii" spune Plec.
                  "Va fi o mare schimbare pentru el...El inca va fi Damon pe care il stim si pe care il iubim - el inca va fi lovit in fund.Dar are acest "drac" care poate lua atitudine.El nu se va mai schimba pentru nimeni si pentru nimic.A facut asta , acum s-a terminat.Asta a fost anul trecut.





Ehh..ce spuneti despre toate acestea?Eu una sunt foarte nerabdatoare sa vad cum va decurge relatia dintre Damon si Elena, sunt nerabdatoare sa il revad pe Damon din sezonul 1 ..sii..sa fiu sincera..sunt nerabdatoare ca Elena sa se desparta de Stefan si sa fie impreuna cu Damon :)) Imi cer scuze pentru fanii Stelena ..dar totusi..am avut Stelena timp de 2 sezoane..acum a venit si randul Delena (parerea mea).Oricum .. numai e  multt.. :x

--Traducere de Alexa--

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu