miercuri, 22 august 2012

TVD Season 4 New Spoilers

Cat de mult timp va mai sta Meredith prin preajma?
Sezonul 3 din The Vampire Diaries s-a terminat prin moartea lui Alaric iar Meredith nu este pe lista favoritilor dupa ce i-a dat Elenei sange de vampir , fara ca nimeni sa stie.Ea nu a avut de ales si a salvat'o pe Elena , fapt care a dus'o la tranzitia acesteia dupa ce s'a inecat.Ce se va intampla cu Meredith?

Julie Plec a acordat un interviu pentru TVLine , spunand "Pentru inceput, Meredith incearca doar sa tina capul deasupra apei,realizand ca a cazut intr'o lume supranaturala in care niciodata nu a vrut sa fie implicata.Ea are o alegere de facut:Va vrea sa se arunce cu capul in apa si sa se impace cu asta? Sau va vrea sa se retraga si sa spuna 'Hey,stiti ceva?De ce nu ma lasati sa plec de aici?'.Deci vom vedea cate putin din ea la inceputul sezonului".

According to TVLine, executive producer Julie Plec has said, "Meredith in the beginning is just trying to keep her head above water, realizing that she's found herself dropped into this supernatural world she never really meant to get involved with. She has a choice to make: Does she want to dive in head first and embrace it? Or does she want to pull back and say, 'Hey you know what? Why don't you guys leave me out of it.' We'll be seeing a little bit of her in the beginning of the season." So Meredith's going to have a choice to make.

Oare Meredith va decide sa plece si sa lase Mystic Falls in urma?Sau poate va reveni in a doua parte a sezonului..Sau poate va hotari sa plece pentru siguranta ei.Nu ne ramane decat sa asteptam , pentru a vedea ce se va intampla in continuare.Pana atunci..Ramaneti cu noi ;)

Traducere de Alexa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu